Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 22., szerda

Alexis Sánchez gyakorlatilag már a Barcelonáé

http://www.hatharom.hu/gallery/8ff4ba15b3320d12ee0dd897ced27b17/sanchez_chile_650.jpg
 Mostmár csak egy hajszál választja el a Barcelonát attól, hogy megszerezzék a chilei Alexis Sánchezt.

 Az as.com információi szerint órák kérdése, és pont kerülhet az Alexis Sánchez átigazolásának végére. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a katalánok tűntek a legesélyesebbnek a chilei támadóért folytatott versengésben. Az Udinese egybehangzó spanyol források szerint már meg is állapodott a Barcelonával a játékos vételárát illetően, ami megközelítőleg 27 millió euró, valamint az olasz csapat az összeg mellé megkapja Jonathan Sorianót vagy Jeffrén Suarezt is.

Alexis Sanchez szerződtetése már a küszöbön áll” - nyilatkozta Spanyolországban Quique Pina, az Udinese képviselője, aki egyben a Granada elnöke is, majd folytatta: "Tulajdonképpen 80%-ban lezártnak tekinthető az ügy, a maradék 20% már csak a körítés. Alexis nyugodtan tárgyalhat a Barcelonával, de ez még nem jelenti azt, hogy alá is fogja írni a szerződést. Bár semmi sincs kizárva."
Azonban ha ma mégis sikerül megállapodniuk a feleknek, Sánchez már holnap Katalóniába utazhat, hogy aláírásával lezárja a történetet, és átessen a kötelező orvosi vizsgálaton. Érdekesség, hogy ez az összeg alulmarad a Manchester City által ajánlott 30 millió euróhoz képest, de közre játszhat a transzferben az is, hogy a chilei többször hangsúlyozta, szivesen játszana Barcelonában.
Az as.com szerint a megállapodás tartalmaz egy olyan kitételt is, miszerint az Udinese is meghívást kap az idei Joan Gamper kupára, Sánchez aláírásáért cserébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése