Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 26., vasárnap

Atlético Madrid: a sportigazgató kéthetes ultimátumot adott Agüerónak


 José Luis Pérez Caminero, a spanyol Atlético Madrid sportigazgatója kéthetes ultimátumot adott Sergio Agüerónak, illetve a játékos menedzserének arra vonatkozóan, hogy végleges döntést hozzanak a labdarúgó jövőjéről.

A sportvezető nagyon unja a nyári átigazolási időszak egyik slágertémáját, és a felkészülésnek úgy vágna neki, hogy a csapat kulcsemberének sorsa már nem kérdőjeles. „Ha menni akarsz, menj mielőbb", üzent a futballistának Caminero.
Agüero jelenleg az argentin válogatott tagjaként gőzerővel készül a hazai rendezésű Copa Américára, az elkövetkezendő két hétben így aligha az lesz a legfontosabb számára, hogy melyik együttesben folytassa a pályafutását. Bár nyilván nem elhanyagolható dolog ez sem.
A spanyol klub egy dologhoz ragaszkodik, a 45 millió eurós kivásárlási árhoz. Agüero esetében két potenciális vevőjelöltről lehetett hallani az elmúlt napokban-hetekben, az egyik a városi rivális Real Madrid, a másik – legalábbis a Gazzetta dello Sport szerint a 35 millió eurót már felajánló olasz Juventus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése