Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu

2011. június 17., péntek

A Barcelona 27 millió eurót ajánlott Rossiért - részletekben

http://www.fifa.com/mm/photo/worldfootball/clubfootball/01/37/00/11/1370011_full-lnd.jpg

 A katalán klubhoz közelálló Sport című lap értesülései szerint Josep Maria Bartomeu és Fernando Roig, a Barcelona illetve a Villarreal elöljárói még múlt pénteken találkoztak, és bár a Sárga Tengeralattjáró elnöke az első ajánlatot elutasította, hajlandó tovább tárgyalni.

Az a bizonyos ajánlat állítólag 17 millió euró azonnali kifizetéséről, valamint további 10 millió későbbi átutalásáról szólt - utóbbit a játékos pályára lépéseinek számának, illetve a vele elért sikereknek a függvényében.
Ez elsőre nem nyerte el Fernando Roig tetszését, szerinte az olasz válogatott csatár legalább 30 millió eurót ér. Azonban örült annak, hogy a Barcelona egyáltalán érdeklődött, illetve hogy nem járt messze az általa elképzelt ártól. Így a következő napokban várhatóan újra találkozik a két klubvezető, és folytatják az egyezkedést.
Az amerikai New Jersey államban született Rossi a Parmánál majd a Manchester Unitednél töltötte ifiéveit, és a Vörös Ördögöknél is mutatkozott be a felnőttek között. Állandó helyet azonban akkor nem tudott kiharcolni magának, ezért előbb a Newcastle-höz, majd a Parmához került kölcsönbe, végül 2007-ben vásárolta meg a Villarreal. A spanyol csapatnak alapembere lett, a 2010-11-es szezonban 56 mérkőzésen 32 gólt lőtt sárga mezben. Közben pedig már 23-szor pályára lépett az olasz válogatottban is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése