Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 20., hétfő

Bojan, Higuaín csatárkettős Rómában?


 Az AS Roma a Barcelonából és a Real Madridból erősítene csatárposzton: lapértesülések szerint a tulajdonosváltáson átesett klub Bojan Krkicet és Gonzalo Higuaínt igyekszik az olasz fővárosba csábítani. A Roma illetékese szerint előbbi már a jövő héten a Farkasok játékosa lehet.

 „Micsoda?! Spanyolországban már arról cikkeznek, hogy Bojan Rómába jön? Nos, valóban szeretnénk megszerezni, sőt, közel állunk a megállapodáshoz, de pont még nem került a tárgyalások végére. Reméljük, ez a jövő héten megtörténik" - nyilatkozta szombaton a Corriere dello Sportnak Walter Sabatini, a csatárokra vadászó Farkasok új sportigazgatója.

Egyébként nem csak Krkic van az AS Roma célkeresztjében. Ha minden a fővárosi klub vezetőinek elképzelése szerint alakul, akkor a Barcelona játékosa az új szezonban a jelenleg még a Real Madrid alkalmazásában álló Gonzalo Higuaín ékpárja lehet vörös-sárgában. Az argentin csatár sorsát nagyban befolyásolja, hogy a királyiak megtudják-e szerezni Neymart a Santostól. Amennyiben igen, úgy Higuaín útja szintén Rómába vezethet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése