Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 18., szombat

Egy lépésre Bojan Krkic az AS Romától


 Luis Enrique a rómaiak új edzője meglehetősen kedvező vételi ajánlatot tett a csatárért, így szinte biztos, hogy rövid időn belül megtörténhet a megegyezés.

Az aszturiai edzőnek korábban is szándéka volt, hogy Bojant Rómába vigye, ám most, hogy a csapat montenegrói támadója Mirko Vucinic a Juventushoz távozik, még sürgetőbbé vált Enrique számára, hogy egy megfelelő embert találjon a csatár posztra. Márpedig Bojan több szempontból is ideális lehet számára. Fiatal, nagyon gyors, gólképes, és nagyon jól ismerik egymást a vezetőedzővel.
Nem csoda, ha gyorsan történnek az események vele kapcsolatban. A sport.es értesülései szerint 10 millió eurot kínál érte a Róma azzal, hogy amennyiben a Barcelona élne visszavásárlási jogával, akkor a vételi összeg + 20%-on teheti meg, azaz 12 millióért visszavásárolhatja, amennyiben szüksége lenne rá.
Ez a lehetőség azonban nem csak a két klubnak jó, hanem Krkicnek is. Egyrészről nem szakad el a Barcelonától végleg, hiszen egy jó teljesítmény akár vissza is repítheti a csapathoz, másrészt pedig egy neves klubban fejlődhet, miden bizonnyal sokkal több játéklehetőséggel, mint amit manapság kap a Barcánál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése