Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 14., kedd

Essien üzent a Realnak: Nem !


 A spanyol sajtó után Angliában is úgy spekulálnak, van esély Michael Essien távozására a Chelsea-től. A Daily Mail szerint 18 millió fontot kínál érte a Real Madrid, de az Inter is a környéken szaglászik. A ghánai nem akar menni, kérdés Roman Abramovics tulajdonosnál továbbra is az "érinthetetlenek klubjába" tartozik-e. 

 Essien a Chelsea egyik pillére és még három év van hátra élő szerződéséből, de az utóbbi két szezonja nem sikerült túlságosan jól, sérülések árnyékolták be ezt az időszakot.
 A 28 éves ghánai ütközőember kiesése is hozzájárult ahhoz, hogy visszacsússzanak az ötödik helyre a Kékek a PL-szezonban, kilenc meccsből csak egyet nyert meg a Chelsea, amíg távol volt a középpályás. A végén, már az afrikaival a fedélzeten aztán mégis eséllyel pályáztak a trófeára, begyűjteniük már nem sikerült azt.

A Real Madrid és az Inter érdeklődése azonban mit sem változtatott a Bivaly elkötelezettségén:

"Alig várom már a következő szezont, vissza akarom hódítani a bajnoki címet, és meg akarom nyerni a Bajnokok Ligáját a Chelsea-vel. Eszembe se jutott, hogy más csapatban folytassam" - hangzik Essien állásfoglalása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése