Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 25., szombat

Gago: A Barca minden idők legjobbja


 Nem biztos, hogy ezért a kijelentésért megpaskolják majd az argentin középpályás fejét a Real Madrid vezetői és labdarúgói! Fernando Gago ugyanis olyan kijelentésre ragadtatta magát, amely némi (?) felzúdulást okozhat a spanyol főváros sztárklubjában.

 Pedig a 25 éves középpályás 2007 óta tagja a Realnak, ezalatt igazán megismerhette a futballcsapat történelmét, tisztában lehet azzal, milyen diadalokat arattak a legendák. Nyilván az sem kerülte el a figyelmét, hogy a madridi gárdát választották a XX. század legjobbjának, többek között Alfredo Di Stéfano, Puskás Ferenc vagy éppen Francisco Gento sok éven át tartó Pazar teljesítményének köszönhetően.

Gagót nem zavarta az ikonok sikeressége, inkább fejet hajtott az ősi rivális mostani együttese előtt!

„Az FC Barcelona a történelem legjobb csapata! Jóval a Real Madrid előtt jár, igaz ezt a szurkolók nem akarják elismerni” – jelentette ki az argentin játékos az ESPN Argentinának.

Tény, az elmúlt évek a gránátvörös-kékekről, Messiről, Xaviról vagy Iniestáról szólnak, de. A Real annak idején sorozatban öt alakalommal nyert BEK-et, halmozta a hazai sikereket is. A királyiak diadalait egyelőre csak megközelíteni tudták a katalán klub büszkeségei. És azt sem állíthatjuk, hogy az 1950-60-as évekbe a Real csúnya futballt játszott volna, éppen az ellenkezője az igaz!

Gagóból talán a sértettség beszélt, hiszen Jose Mourinho érkezése óta alig jutott szóhoz a Realban. Az argentin a távozás gondolatával kacérkodik, de igazán jó ajánlatot még nem kapott. De ettől még nem kellene alábecsülni Puskásék diadalait, hiszen éppen a magyar ikon és társai vitték a futballvilág legnagyobb klubjai közé az azóta is elképesztően népszerű Realt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése