Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 21., kedd

Luis Enrique: hivatalos


A Roma most jelentette be az új tréner szerződtetésének részleteit: Luis Enrique két évre szóló szerződést kötött, fizetése az első szezonban 2,9 millió, a következő idényben 3,1 millió euró lesz.
Az olasz lapok már a múlt hét elején beszámoltak róla, hogy a korábbi 62-szeres spanyol válogatott irányítja majd a Rómát. 

"Luis Enrique kettő plusz egy éves szerződést írt alá, hosszú távra gondolkozunk, ennyi idő biztosan kell ahhoz, berendezkedjen, és komoly előrelépést tudjunk tenni az általunk kijelölt úton. Ez a város hatalmas lökést ad nekünk, nem tehetjük alacsonyra a lécet, a lehető legmagasabbra kell jutnunk" - mondta egy korábbi sajtótájékoztatón Walter Sabatini sportigazgató.
A 41 éves szakember másodedzője Ivan De la Pena lesz, asszisztense pedig Moreno Gonzales Robert. A csapat új pszichológusa Antonio Llorente, a fizikai felkészítés Pol Cabanellas Rafael felelőssége lesz majd.
Enrique három idényen át a Barcelona B csapatát vezette, az elmúlt szezonban történelmi sikert ért el az együttessel, amely a harmadik helyen végzett a második vonalban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése