Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 17., péntek

Marcelo egy e-mail miatt marad le a Copa Américáról


 Nem teljesítménye, hanem korábban mutatott hozzáállása miatt maradt ki Marcelo a brazil válogatott Copa Américára készülő keretéből – árulta el Mano Menezes, a brazil válogatott szövetségi kapitánya.


A Real Madrid balhátvédje ebben a szezonban pályafutása legjobb játékát nyújtotta, Mourinhónál kulcsembernek bizonyult, kiegyensúlyozottan teljesített és még fontos gólokat is szerzett. Ezért volt különösen meglepő, amikor napvilágot látott: mindezek ellenére Marcelo nem lesz ott a Copa Américán.

Kedden aztán válasz érkezett a miértre, a madridiak játékosa egy korábban elkövetett hiba miatt lesz kénytelen kihagyni a hamarosan kezdődő kontinenstornát, ahol Brazília a címvédésre törekszik. A Real Madrid kérésnek eleget téve Marcelo korábban elzárkózott a Brazília-Skócia barátságos meccsen való részvételtől, amit a szövetségi kapitány nem nézett jó szemmel, ezért büntetésképp folyamatosan mellőzi a játékost a keretből.

Marcelo anno hátfájdalmakra hivatkozva mondta le a skótok elleni szereplést, nem sokkal később azonban e-mailben azt írta klubja felé, hogy minden rendben van, és csapata következő bajnokiján pályára lép. Az elektronikus levelet viszont véletlenül Mano Menezesnek címezte, aki így tudomást szerzett a „füllentésről.” A Real Madrid amúgy megvédte a játékost, és hivatalos közleményben azt írta, hogy Marcelo tényleg sérült volt, ezért nem játszott a skótok ellen.

„Nekem és a szurkolóknak a legfontosabb a brazil válogatott, és azt akarom, hogy az összes játékos ugyanígy érezzen” – mondta a brazilok szövetségi kapitánya, aki további részletekbe nem kívánt belemenni. „Ellenszenvből senki nem mondana le egy olyan játékosról, aki ennyit játszik” – fogalmazott, majd hozzátette, hogy a jövőben nem zárja be kapuit Marcelo előtt, mivel megérti, hogy „néha klubjaik helyezik nyomás alá a játékosokat.”

1 megjegyzés: