Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 24., péntek

Neymar egyre közelebb a Chamartínhoz


 A Real Madrid még egy lépéssel közelebb került a brazil tehetség megszerzéséhez, miután a Marca szerdai számában vezető hírként tálalta: a „királyi gárda” már minden kérdésben megállapodott a játékossal, aki szívesen szerződne a spanyol fővárosba.

 A vezető spanyol sportnapilap szerint a Real Madrid eldöntötte, hogy már ezen a nyáron szeretne lecsapni a brazil labdarúgás legújabb csillagára, s ezt a szándékát megerősítve már meg is állapodott a játékossal. A Marca úgy tudja, Neymar hatéves szerződést fog kötni a fővárosi klubbal, éves fizetése pedig közel ötmillió euró lesz.
 Az első lépést tehát megtette a Real Madrid, a döntő fázis azonban csak ezt követően jön: az átigazoláshoz még a Santos-szal is meg kell egyezni, amely korábbi állásfoglalása szerint 45 millió alatt semmiképp nem fogja elengedni legnagyobb értékét.
 Valamelyest felgyorsíthatja majd a klubok közötti tárgyalásokat, hogy maga Pelé is a távozást tanácsolja Neymarnak, márpedig a „fekete gyöngyszem" szava a Santosnál is sokat nyom a latba. „Már most rendelkezik a szükséges tapasztalattal, én azt tanácsolom neki, hogy távozzon. Kész futballista, aki a többiektől eltérő szintet képvisel" - nyilatkozta Pelé.
 A Santosban nyújtott produkciója után Neymart egyre több helyen mérik Peléhez, ám a legenda szerint elhibázott a hasonlat: „Inkább hasonlít Zicóra és Cruyffra, ők sokkal csalafintábbak és gyorsabbak voltak, mint én. Így természetesen megvan benne a lehetőség, hogy a világ legjobb játékosa legyen. Hatalmas tehetség" - tette még hozzá a „fekete gyöngyszem."

 Neymar mellett egy másik dél-amerikai csatárcsillag, Sergio Agüero iránt is élénken érdeklődik a Real Madrid, s bár korábban lehetett olyan híreket hallani, hogy a kettő közül csak az egyik szerződhet Mourinho csapatához, a Marca szerint erről nincs szó, Neymar érkezése nem zárja ki Agüero leigazolását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése