Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 16., csütörtök

Neymar: Nincs semmi a Real Madriddal


 Mégsem köttetett meg az év eddigi legnagyobb átigazolása? Erre utal(hat), hogy az érintett kategorikusan cáfolja, hogy megegyezett volna a Real Madriddal, sőt! Neymar azt állítja, jó darabig még nem is hagyja el jelenlegi csapatát, a Santost. 

 Kedden honlapunk ezt közölte: Neymar megegyezett a Real Madriddal. A Santos tálentuma ötéves szerződést kap Florentino Péreztől (évi 2 millió eurós fizetéssel), klubja szép summával, 40 millió euróval vigasztalódhat. Ezt a királyi gárda elnökének tanácsadója, az átigazolási piac egyik guruja, az olasz Ernesto Bronzetti jelentette be idő előtt.
 ivatalos megerősítés egyelőre nincs, de Ernesto Bronzetti ritkán téved, mindent tud a Real Madrid átigazolási politikájáról, stratégiájáról. Ez lehet a nyár első bombaigazolása.”

Ehhez képest a brazil sztárjelölt így reagált a hírekre Montevideóban, ahol a Santos a Penarollal találkozik a Libertadores-kupa döntőjének első mérkőzésén:

„Nincs semmi a Real Madriddal! Most senki sem tud elvinni a Santosból!”
Luis Ribeiro, a Santos első embere is hasonló szellemben nyilatkozott, picit talán túl erősen is.
"Azonnal visszaküldöm aláírás nélkül a szerződési ajánlatot, ha egyáltalán jön ilyen. Nagyon mókás, hogy ilyen híreket olvashatunk, röviddel egy sorsdöntő mérkőzésünk előtt. Viccelődnek velünk! Ha nem Ganso váltásáról írnak, akkor jön az újabb Neymar-sztori. Már beszéltem a szponzorainkkal, olyan ajánlatot teszünk Neymarnak, hogy ne is gondoljon a távozásra.”

A fiatal csillag jelenlegi szerződése 2015-ig érvényes, abban 45 millió eurós kivásárlási ár szerepel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése