Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 24., péntek

Pelé: Messi? Hol van még tőlem?


 "Leo Messi felülmúlhat engem? Ahhoz előbb lőnie kell 1283 gólt' - nyilatkozta a futball egykori királya, Pelé, akinek "kedvenc" csapata, a Santos megnyerte a Libertadores-kupát magyar idő szerint hajnalban. 

 A sorozat vitathatatlanul legjobb játékosa, valamint a döntő hőse Neymar volt, akit sokan már a kétszeres aranylabdás Lionel Messivel állítanak párhuzamba, de Pelé óvakodott ettől.

Azt azért hozzátette, "reméli, hogy a brazil tehetség nem jut Messi sorsára, aki a Barcelonában állandóan kirobbanó formában játszik, ugyanezt a válogatottban azonban már nem tudja produkálni."

Neymarról elmondta, szerinte már azon a szinten van, hogy a világ bármely csapatában megállná a helyét. A kritikából azért a tinisztárnak is jutott:
"Folyton rájátszik a szabálytalanságokra. Vannak párharcok, ahol már rég továbbmehetne, de még cicomázza, erről beszélnem kell vele. Ez a visszájára fordulhat, hiszen előfordulhat, hogy a végén ő kap lapot, és nem a szabálytalankodó védő, ha előítéletesek vele szemben a játékvezetők. Le kell nyugodnia."
"Hasonló a fizikuma, mint nekem 1958-ban. Könnyű felborítani. Néha magától is megy neki"
- zárta Pelé mosolyogva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése