Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 16., csütörtök

A Chelsea és Manchester City is lecsapna David Villára

http://goalstage.com/wp-content/uploads/06eb42cea1Villa.jpg.jpg 
 Mivel spanyol források szerint a Barcelona esetleges játékosvásárlásai megterhelnék a klub büdzséjét, elképzelhető, hogy a BL-győztes megválna néhány sztárjától. Például David Villától, akinek természetesen rögtön lennének kérői is. A Chelsea és a Manchester City is hajlandó lenne 45 millió eurót adni érte.

Sandro Rosell, a Barcelona elnöke meghatározott egy keretet, amit a klub az átigazolásokra költhet, így ha túllépik ezt, kénytelenek lesznek valakit eladni. Márpedig erre van esély, hiszen Cesc Fabregast, Giuseppe Rossit és Alexis Sánchezt is nagyon szeretnék Katalónia fővárosába csábítani.

Utóbbi kettő érkezése ráadásul túlzsúfolttá tenné a csatársort, ahol Bojan Krkicnek például már eddig sem jutott hely. Így egyes hírforrások látnak arra némi esélyt, hogy valaki távozik majd a támadók közül. Hogy ki, azt nehéz lenne megmondani, mindenesetre az alapján, hogy Villának van a legkevesebb köze a Barcelonához, és az ára valamint a fizetése a legmagasabbak között van, lehet realitása annak, hogy tőle válnának meg.
Márpedig amint felröppen egy erről szóló híresztelés, a Chelsea és a Manchester City azonnal bejelentkezik a világ- és Európa-bajnok csatárért. A Metro angol kiadása szerint mindkét klub hajlandó lenne 45 millió eurót áldozni a tranzakcióra. Utóbbinál ráadásul újra együtt játszhatna David Silvával, akivel a Valenciánál remekül muzsikáltak együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése