Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu

2011. június 18., szombat

Vigyék Agüerót július 4-ig, vagy fizessenek 45 milliót! - Manzano


 Az Atlético Madrid nemrégiben kinevezett vezetőedzője, Gregorio Manzano határidőt szabott meg a Sergio Agüeróért versengő kluboknak. Eszerint vagy megállapodnak az átigazolásról július 4-ig, vagy ki kell, hogy fizessék a csatár szerződésében szereplő 45 millió eurós kivásárlási árat.

 Az argentin támadót állítólag a Juventus szeretné a legaktívabban megszerezni, noha ő maga inkább a Real Madridba vágyik. Ügynöke szerint nem tárgyalt a Juvéval, az Atlético vezetői szerint pedig a Real nem tett érte ajánlatot. Nehéz tehát kibogozni, hogy épp hogy áll a csatár ügye, mindenesetre Gregorio Manzano kezdi elveszíteni a türelmét.

"Július 4-ig, a felkészülésünk kezdetéig tudunk tárgyalni Agüeróról. Utána azok a klubok, amelyek megvásárolnák, kénytelenek lesznek kifizetni a kivásárlási árát" - jelentette ki a vezetőedző az AS-nak adott interjújában. "Tudnunk kell, hogy milyen pozícióban leszünk a piacon, ehhez pedig tudnunk kell, hogy számíthatunk-e a legjobb játékosunkra."
A csatár szerződésében a hírek szerint 45 milliós eurót határoztak meg kivásárlási árként, a sokat emlegetett transfermarkt azonban ennél valamivel kevesebbre, 36 millióra becsüli a valódi értékét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése