Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 13., hétfő

Wenger továbbra is marasztalná Fabregast



 Bár egyértelmű, hogy idén a Barcelona játékosa lesz a katalán középpályás, az Arsenal a lehető legtöbb pénzt akarja kisajtolni, s folytatják a tavalyi "szívózást", ír erről a mundodeportivo.com.

Az Arsenal, amelynek tevékenysége mögött maga Arsene Wenger áll, kinyilvánította újfent, hogyha nem kap - szerintük - megfelelő ajánlatot Cesc Fabregasért, akkor nem megy sehova a középpályás. A Barcelona a maga részéről 34 millió eurot, valamint Bojan vagy Thiago játékjogát ajánlotta a londoniaknak, ám ők ezt azonnal visszautasították, mondván nekik pénz kell.
Márpedig ez sem kevés, körülbelül 45 millióról ír most a katalán sportnapilap internetes oldala, ami már csak azért is nevetséges, mert egy olyan szezon után amit ismét "produkált" az Arsenal, senki sem fog ennyi pénzt adni akármennyire is Fabregasról van szó. Tavaly már a frissen megválasztott Rosell is kijelentette, nem mennek bele egy ésszerűtlen árversenybe, úgy pedig pláne nem, hogy a költségvetés igen csak szűkös az idei évben.
A tárgyalások persze folynak, s a holnap - Brazíliából - visszatérő Elnök sokat lendíthet majd ennek menetén, így egyelőre csak erőfitogtatásnak tűnik az Arsenal visszautasítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése