Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. július 9., szombat

Arbeloa: Rengeteg izgalmas pillanatunk lesz a következő szezonban


 A Real Madrid hátvédje, Alvaro Arbeloa nyilatkozott a Marcának, melyben elmondta, hogy szeret Mourinhóval dolgozni, valamint, hogy várja a következő szezont. 

 „A Spanyol Szuperkupa remek lehetőség lesz számunkra a szezon kezdete előtt, hogy lássuk, hol tartunk majd a felkészülésben.”

„Már nagyon izgatottak vagyunk az új szezon kezdete miatt. A keret, amely rendelkezésre áll, nagyon jó, amely lehetővé teszi, hogy nagy kihívások elé állítsuk magunkat. Úgy érzem, a következő szezon, rengeteg izgalmas pillanattal fog szolgálni.”

„A La Liga és a Bajnokok Ligája lesz az a két cím, amelyért szeretnénk majd a végsőkig harcban lenni. Nagyon jó és tehetséges játékosaink vannak; a klub pedig mindent megtesz, hogy további kiváló játékosokat igazoljon. Ezek együtt garantálják, hogy minden sorozatban versenyképesek leszünk.”

„Nagyon fontos lesz, hogy a hazai mérkőzéseinken annyi pontot szedjünk össze, amennyit csak lehet, valamint, hogy a meghatározó nagy meccseken is erősek legyünk. A Barcelona egy remek csapat, azonban most közelebb vagyunk hozzájuk, mint eddig bármikor. Megnyerni a Spanyol Kupát különleges volt számunkra, reméljük, hogy ugyanilyen sikereket érünk el a többi sorozatban is.”

„José Mourinho egy remek és követelődző edző, aki tudja, hogyan kell beszélni a játékosaival, és, hogyan adja át nekünk az elvárásait.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése