Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. július 4., hétfő

A Barcelona elvitte Sánchezt Ferguson elől, de Sneijdert és Modricot még akarja a skót

http://www.hatharom.hu/gallery/2a85f240dc5eaddfaff86eaa930bce5e/FErguson_eredeti.jpg
 A Daily Mail információi szerint Alex Ferguson nagyon szerette volna leigazolni Alexis Sánchezt az Udinesétől a Manchester Unitedbe, de nem volt hajlandó megdönteni az átigazolási klubrekordot, hogy versenyezni tudjon a Barcelona ajánlatával. A skót menedzser 35 millió fontig lett volna hajlandó elmenni, amit így Sánchezre nem költött el, Wesley Sneijdert és Luka Modricot azonban még mindig szívesen megvásárolná belőle.

Sir Alex eddig 50 millió fontot költött Ashley Youngra, Phil Jonesra és David De Geára, és egyedül Sánchezre hajlandó lett volna kiadni 35 milliót. Eszerint tehát a Barcelona ennél többet ajánlott az Udinesének a chileiért, aki ugyan jelenleg a Copa Américán szerepel, de állítólag így is lesz alkalom arra, hogy a napokban aláírja az új szerződését.
Ferguson eközben továbbra is szeretne egy "nagy nevet" megszerezni. Gondolkodott Samir Nasri leigazolásán, de őt végül saját bevallása szerint a Manchester Citynek engedi át, és inkább Wesley Sneijder vagy Luka Modric megszerzésén dolgozik. Az azonban biztos, hogy sem az Inter a hollandot, sem a Tottenham a horvátot nem adja oda könnyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése