Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. július 1., péntek

Mourinho legalább 10 évre összerakja a Madrid csapatát


 Felállítható egy átlagéletkorában mindössze 22 éves kezdőcsapat. 

A 18 éves Varane igazolásával létrejött a fehérek „bébi vonala": Özil, Khedira, Sahin, Di María, Canales, Callejón... A királyi gárda átlagéletkora ezzel 24,5 év lett. A bajnokság legfiatalabb csapatát alkotják.

A Real Madridban azzal kérkedhetnek, hogy egy olyan együttest építgetnek, mely ütőképes lehet a jövendő évtizedben anélkül, hogy további átigazolásokra kényszerülne. „Egy csapat az elkövetkező 10 évre", ez a gondolat született meg a madridiak elméjében annak érdekében, hogy hátat fordítsanak a futballpiacnak 2021-ig, és a legmagasabb színvonalra ösztönözzék a játékosokat, akik a most alakuló állomány tagjai lesznek.

A 18 éves játékos, Varane érkezése a „bébi vonal" tetőpontjának tekinthető a José Mourinho által irányított társaság számára. Alig egy éven belül a portugál tréner kialakította azt az együttest, amellyel hosszú ideig kellemetlenséget okozhat más csapatoknak. Az olyan futballisták, mint Di María, Özil, Khedira, Sahin, Callejón, Varane...Mourinho Real Madridjának alapjait jelentik.

Altintopot és Carvalhot kivéve az edző nem választott 23 évnél idősebb játékost. Ezt a feltételt minden bizonnyal teljesíti a blancók együttesének következő két lehetséges igazolása is: Neymar és Coentrao.

(madridista.hu)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése