Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu

2011. június 28., kedd

Angliába költözhet Juan Mata


 Az angol sajtó szerint az Arsenal klubrekordot jelentő 18 millió fontos ajánlatot tett Juan Matáért, a Valencia világbajnok balszélsőjéért. De nem az Ágyúsok az egyetlenek, akik vinnék a fiatal tehetséget, a Liverpool és a Manchester City is versenyben van aláírásáért.

A 23 éves játékos - a három túlkoros egyikeként - részt vett a szombaton lezárult dániai U21-es Európa-bajnokságon is, ahonnan győztesként tért haza a spanyol válogatott. Az információ szerint Arsene Wenger végre belátta, hogy erősítenie kell a kereten, első kiszemeltje Juan Mata, aki a középpályán és a szélen is bevethető. A játékos a legutóbbi szezonban 33 bajnoki mérkőzésen 8 gólt szerzett.
Az Ágyúsok menedzserének nem lesz könnyű dolga, ugyanis a Liverpool és a Manchester City is szívesen látná soraiban. A goal.com nemzetközi hírportál szerint a futballista a Liverpoolt részesítené előnyben a klub történelme és hagyományai miatt, még a nemzetközi szereplésről is lemondana. Mint ismert, a Vörösöknek nem sikerült kiharcolniuk az európai kupaporondon való indulást, ezzel szemben a Valencia, az Arsenal és a Manchester City a Bajnokok Ligájába kvalifikálta magát. A City David Silvában bízik, aki jó barátja Matának, és a vezetőség reméli, sikerül rábeszélnie egykori csapattársát, hogy a kékmezeseket válassza.
Néhány napja a Barcelonával is összeboronálták Matát, aki Alexis Sánchez helyett érkezhet a Camp Nouba, amennyiben nem sikerül megszerezniük a chileit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése