Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 28., kedd

David De Gea megérkezett az orvosi vizsgálatra Manchesterbe


 David De Gea megérkezett Manchesterbe, a Daily Mail fotósának sikerült lefényképeznie a (még) az Atlético Madrid 20 éves kapusát a Bridgewater Kórház előtt, az orvosi vizsgálatra menet.

Már csak órák választják el attól David De Geát, hogy Edwin van der Sar örökébe lépjen a Manchester Unitednél. A 20 éves, a spanyol U21-es válogatottal szombaton Európa-bajnoki címet nyert hálóőr hétfőn megérkezett Manchesterbe, ahol délután esik az át az orvosi vizsgálaton a Bridgewater Kórházban. De Geát a hátsó bejáraton becsempészve, fehér leplekkel próbálták takargatni a média képviselői elől, sikertelenül.
Az orvosi után a 20 éves kapus aláírhatja szerződését a Vörös Ördögökhöz, sajtóhírek szerint 17.8 millió fontot fizet érte a United az Atléticónak. De Gea a 19-szeres angol bajnokcsapat harmadik nyári igazolása lehet, Ashley Young (Aston Villa) és Phil Jones (Blackburn) után.
A Daily Mail szerint De Gea szerződtetését Pepe Reina, a Liverpool spanyol kapusa is támogatta - korábban az ő neve is felmerülr a Vörös Ördögök egyes mezére. "Nagy örömömre szolgál ez a hír, mert David nagyszerű kapus. Ha ez hivatalossá válik, és a Premier League-ben fog védeni, bizonyíthatja remek képességeit - kommentálta Reina a La Gacetának kollégája Manchesterbe való igazolását, egyben cáfolta azt az értesülést, hogy ő lehet De Gea utódja az Atlético Madridnál. - Tudom, hogy az Atlético kapust keres, de én nem váltok klubot. Öt évig érvényes szerződésem van, jól érzem magam a Liverpoolban."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése