Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 24., péntek

Barca: a 9-es szám átka


 Amennyiben Bojan Krkic valóban a Romához kerül, akkor a katalán sztárklub zsinórban harmadik éve ad csatárt Olaszországba. 

 A sort Samuel Eto'o nyitotta, aki a 2009-10-es idényt már az Internél töltötte, és amellyel a bajnoki cím mellé Olasz Kupát és Bajnokok Ligáját is nyert rögvest az első idényben.

A transzfer részeként akkor Zlatan Ibrahimovic érkezett Barcelonába, ám a hórihorgas svéd nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így visszapostázták Milánóba - ezúttal a Milanhoz. Ibrahimovic rögvest bajnoki címhez segítette a Rossonerit, június 18-án pedig a két klub bejelentette, hogy a kölcsönszerződésből adás-vétel lett, azaz a bosnyák származású játékos már végleg a piros-feketéké.

A héten felröppent a pletyka, hogy a spanyol utánpótlás-válogatott Bojan Krkic Rómába költözhet, majd a gránátvörös-kékek szóvivője, Toni Freixa jelentette be, hogy a Farkasok valóban ajánlatot tettek a leginkább a padot koptató tehetségért. Azt ugyanakkor nem árulta el, hogy kivásárlásról, vagy kölcsönadásról lenne-e szó.

Amennyiben Krkic valóban a Serie A-ba megy, úgy a Barcelona már harmadik éve küld támadó játékost Itáliába. Apró érdekesség, hogy Eto'o, Ibrahimovic és idén a fiatal labdarúgó is a kilences dresszt viselték a Barcában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése