Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 23., csütörtök

Guardiolanak sem kell bármi áron játékos

http://www.eworldpost.com/wp-content/uploads/2010/07/article-6.jpg

 A Barcelona vezetőedzője teljes mértékben osztja a vezetőség véleményét a nyári átigazolási politikával kapcsolatban, annak ellenére, hogy minimum 3 játékosra azért szüksége lenne, írja a sport.es.

Pep Guardiola célja pontosan az, ami a vezetőségé; megerősíteni a keretet, de nem mindenáron! A vezetőedző szándéka, hogy 3-4 olyan játékost hozzon a klubhoz akikkel biztosítható, hogy a következő szezonban is megbízhatóan, és magas színvonalon teljesítsen a csapat. Ám ez nem is olyan könnyű, amikor – hivatalosan – 45 milliója van csupán a klubnak arra, hogy igazoljon.
José Ángel és Araujo jó fogás lenne a csapatnak, hiszen relatíve nagyon olcsók, így még legalább két játékos bele is férne a keretbe ha...
Alexis Sánchezért most 28 millió eurot kínálnak előre, 9 milliós opcióval a teljesítménytől függően, és vagy Jeffrent vagy újabb 4 milliót. Ez a legrosszabb esetben is 32 millió. Rossiért 17 millió eurot kínált végülis a Barcelona, de egyre kisebb az esélye – főleg a chilei érkezésésével – hogy jöhet a támadó.
Fabregas idén is téma, bár az biztos, hogy a sikertelen szezon után leértékelődött a Barcelonánál, 40 millió alatti árat hajlandó adni érte a Barcelona, s nagyon valószínű, hogy a 30-hoz közelebb lesz majd a végső ár, amit akár egy játékossal is csökkenthet a Barca.
Bevételek tekintetében egyelőre Bojan 10 milliója tűnik biztosnak, így ha hozzávesszük a 45 millióhoz, akkor (Alexis 32, Fabregas 35) még körülbelül 10 millió hiányzik ahhoz – nem számolva a pár milliós José Ángelt vagy Araujot – hogy egálban legyen az átigazolási költségvetés.
Ha pedig kút esne végül a Fabregas hazahozatali akció, akkor sincs nagy gond, hiszen olyan fiatalok álnak sorba az első csapat kapujában, mint Thiago, Jeffren, Dos Santos, Montoya, Fontás, Bartra, Sergio Roberto vagy Muniesa....azaz van kiből válogatnia Guardiolának, és ismerve az edző képességeit, képes is hatékonyan beilleszteni őket a csapatba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése