Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 27., hétfő

Barcelona: újabb angol kérő, a Fulham is érdeklődik Jeffrén után


 Szívesen leigazolná az angol Fulham a Barcelonával spanyol bajnokságot és BL-t, valamint a spanyol U21-es válogatott tagjaként korosztályos Eb-t nyert szélsőt, Jeffrén Suárezt.

A people.co.uk honlap szerint a Fulham menedzsere, Martin Jol tisztában van azzal, hogy – amint arról korábban már beszámoltunk – a Liverpoollal is versenyre kell bocsátkozniuk a játékos megszerzéséért, de a szakember abban bízik, hogy szakmai érvei meggyőzik majd Jeffrént. Ez pedig nem lenne más, mint állandó játéklehetőség és kulcsszerep a szezonra megfiatalított Fulhamben.
A támadóként és középpályásként egyaránt bevethető, de otthonosan leginkább a szélen mozgó futballista számára szakmailag és anyagilag is alighanem vonzóbb az angol kihívás, mint az olasz. Klubja, a Barcelona a chilei Alexis Sánchezért folytatott alkudozásban dobta be a nevét, amit viszont az Udinese és a játékos is megvétózott. Nem is született megállapodás.
A Barcelona nyolcmillió euró körüli összeget remél Jeffrénért, aki a katalánoknál kiegészítő embernek számít, ő viszont már bőven kinőtte ezt a feladatkört.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése