Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 27., hétfő

Barcelona: Thiago nem akat távozni


 Az U21-es Európa-bajnokság döntőjében Thiago Alcántara pazar gólt szerzett – 30 méterről ívelt szabadrúgásból a svájciak kapujába, a spanyolok azzal nyertek 2–0-ra –, a Barcelona reménysége győzelmi eufóriában kijelentette: nem áll szándékában elhagyni a katalánokat.

A Barcelona Alexis Sánchez, Cesc Fabregas és Giuseppe Rossi megszerzéséért mozgósít nagy erőket idén nyáron, így saját fiataljai közül többeket eladna, vagy valamilyen szinten cserealapként bevonna a tranzakciókba. Így került képbe Thiago Alcántara, aki a szezonban többször bizonyította már: a felnőttek között is képes terheket elcipelni, lehet rá számítani.
„Nem áll szándékomban elhagyni a Barcát” – nyilatkozta határozottan jövőjével kapcsolatban a vicces kedvében lévő középpályás, aki még azt a poént is megengedte magának, hogy sok trófeát akar ünnepelni a katalánokat szállító autóbuszon.
Az Eb-döntőben lőtt pazar gólját nem misztifikálta túl.
„Ez egy olyan döntés, amelyen nem gondolkodik az ember, hanem megcsinálja. A pályán meccs közben több ilyen döntésre, gyors reakcióra van szükség – mondta Thiago Alcántara, de azért nem fényezte magát sokáig. – Amit elértünk, az nem egy, két, három játékos érdeme, hanem a csapat diadala. A torna elejétől a végéig jól játszottunk, a döntőben aratott nagy győzelem pedig a stílusunk csúcspontja volt.”
A középpályás az interjú végén megerősítette, hogy nem vesz részt az U20-as világbajnokságon, amit idén Kolumbiában rendeznek meg augusztus 1. és 20. között.

ALCÁNTARA CSODÁS TÁVOLI TALÁLATA

                                 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése