Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 27., hétfő

A Marca szerint Neymar vagy Agüero lehet a 10. galaktikus

http://www.nemzetisport.hu/data/files/egyeb/galakt1200.jpg
  Sergio Agüero vagy Neymar? Ez a kérdés a Real Madridnál mostanában, ráadásul a Marca hétfői számában megjelent cikk is ezzel foglalkozik. A királyi gárdával kapcsolatos hírekben igencsak jól értesült napilap szerint az Atlético Madrid argentinja vagy a 19 éves brazil tehetség lehet Florentino Pérez klubelnök tizedik galaktikus igazolása. Pérez célja pedig nem más, mint a Real tizedik Bajnokok Ligája-serlegének elhódítása…

Florentino Pérez 2000-ben kezdte el az azóta csak galaktikusoknak becézett drága, világhírű labdarúgók szerződtetését. A Marca Pérez eddigi két elnöki ciklusa alatt kilenc játékost sorolt ebbe a kategóriába. Luís Figo, Zinedine Zidane, David Beckham, Ronaldo és Michael Owen képviselte az első galaktikus érát, amely Pérez 2006-os visszavonulásával ért véget. Három évvel később azonban a spanyol üzletember visszatért a királyi gárda élére, és ott folytatta politikáját, ahol abbahagyta.
2009 nyarán Kaká, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema és Xabi Alonso eurómilliókért igazolt a spanyol fővárosba, megkezdve ezzel a második galaktikus érát. Az első szezon kudarca után Pérez a világ egyik legjobb edzőjeként számon tartott José Mourinhót is a Realhoz csábította az akkor friss BL-győztes Intertől.
Az a bizonyos BL-győzelem, ez az, amire Péreznek is már régóta fáj a foga, különösen azért, mert a 2002-es siker óta nem sok babér termett a Realnak a legrangosabb európai kupában.
„Addig nem nyugszunk, amíg nem szerezzük meg a tizedik BL-serlegünket” – nyilatkozta nemrég Pérez, aki a hírek szerint egy újabb galaktikus igazolásban látja erre a megoldást. A két jelölt pedig nem más, mint Sergio Agüero és Neymar.
Az Atlético Madrid argentin klasszisa hetek óta távozni szeretne klubjától, míg a Santos 19 esztendős braziljáért Európa topcsapatai állnak sorban, sőt korábban szárnyra kelt a hír, hogy a Real megegyezett a Santosszal Neymar átigazolásáról. Egy biztos, egyik labdarúgó megszerzése sem lenne olcsó mulatság, de az is elég valószínű, hogy kettejük közül, csupán egyikük számára van hely José Mourinho csapatában, amelyben a Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gonzalo Higuaín hármas rohamozta az ellenfelek kapuját az előző szezonban.
Pérez célja tehát egyértelmű: a tizedik galaktikussal a tizedik BL-győzelemért – kérdés persze, sikerül-e egyáltalán előbb megszerezni azt a bizonyos tizedik galaktikust, és ha igen, ki lesz az?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése