Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu

2011. június 27., hétfő

Juventusnak nem kell Aquilani , Lass kell !


 Alberto Aquilani visszatérhet az Anfield Roadra, mivel a Juventus nem hajlandó kifizetni a Liverpool által a játékosért kért összeget.


Egyre valószínűbb, hogy a Juventus nem él opciós jogával és nem vásárolja meg a Liverpooltól az elmúlt szezonra kölcsönbe érkező Alberto Aquilanit.
Az üzlet létrejöttében több akadályozó tényező is szerepet játszik: az egyik, hogy Antonio Conte 4-2-4-es játékrendszerében nem igazán jut hely Aquilaninak, mivel a hírek szerint az új tréner a Milantól érkező Andrea Pirlót favorizálja.
A másik probléma, hogy a Liverpool nem hajlandó engedni az olasz válogatott játékosért kért 16 millió euróból, holott a "zebramezesek" csupán 10 millió körüli összeget adnának érte.
Aquilani vélhető távozásával a Juventus most újra a Real Madrid francia védekező középpályására, Lassana Diarrára koncentrálna.
Azok után, hogy Diarra ügynöke nemrégiben kijelentette a játékosa remekül érzi magát Madridban és szívesen maradna, most mégis elképzelhető, hogy szednie kell a sátorfáját. A Tottenham és a Manchester United által is "kerülgetett" Diarrát a Real Madrid hajlandó eladni az olaszoknak, amennyiben azok kifizetik a 20 millió eurós vételárat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése