Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 14., kedd

CR7: Nem igazolok a Cityhez!


Nem minden a pénz! Ezt az „aranyigazságot” ismételgeti a Real Madrid portugál ásza, akit az elmúlt napokban ismét hírbe hoztak a Manchester Cityvel. Cristiano Ronaldo azonban esküszik arra, idén nyáron biztosan nem vált klubot, eszébe sem jut, hogy korábbi együttesének városi riválisához szerződjön.

 A hétvége nagy „durranása” volt, hogy a média szerint a City 150 millió fontért le akarja igazolni a korábbi aranylabdást, aki heti 400 ezer fontot kereshetne új csapatában. Az őrült összeg hallatán sokat kételkedtek abban, hogy CR7 megingathatatlan marad, de nincs mitől tartaniuk a szurkolóinak.

„Ugye, nem rossz a fizetési ajánlat? De normálisan kell gondolkodnunk: szavamat adom, nem megyek a Cityhez!!! Nem igazolok oda” – jelentette ki Ronaldo a Cope Radiónak adott interjújában.

Ronaldo 2003 és 2009 között egyéni és csapatsikerekben gazdag éveket töltött a Manchester Unitednél, valószínű ez is közrejátszik egy picit abban, hogy nem gondol a városi riválisra.

„Amúgy sem a pénz a legfontosabb! Ha csak a fizetésemre gondolnék, akkor itt is könnyedén megduplázhatnám. Sokkal lényegesebb, hogy a spanyol emberek remekül viselkednek velem,. Csodálatosan bánnak velem. Nagyon boldog vagyok Madridban! Készen állok arra, hogy tíz évre is aláírjak, pályafutásom végéig itt maradnék” – tette hozzá elszántan és meggyőzően Cristiano Ronaldo.

A portugál csillag a legutóbbi szezonban 54 gólt szerzett, az elmúlt két évben pedig 89 találkozón 87 alkalommal talált a kapuba. Ezekkel a mutatókkal legendás klubcsúcsokat döntött meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése