Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 14., kedd

Real Madrid: Raúlék helyett Guti csapata lehet az ellenfél nyáron


 Bár korábban úgy volt, hogy a Real Madrid által idén 32. alkalommal megrendezett meghívásos Santiago Bernabéu-kupán a klub egykori kiválóságát, Raúlt is soraiban tudó német Schalke lesz az ellenfél, ám a gelsenkircheniek Európa-liga-selejtezőjük miatt mégsem tudják vállalni a szereplést...

A Santiago Bernabéu-kupát a Real Madrid 1979-ben alapította a névadó egykori legendás edző és klubelnök tiszteletére. Azóta minden évben megrendezik a felkészülési tornát, hol négy, hol két csapat részvételével.
A 2011-es évben előzetesen a Schalke volt a kiválasztott ellenfél, mivel a Realt tavaly elhagyó Raúl itt folytatta pályafutását, ám a német együttes kiesése miatt új ellenfelet kell keresnie a királyi gárdának. A hírek szerint az illetékesek már fel is vették a kapcsolatot a szintén 2010-ben távozó Gutit is foglalkoztató török Besiktassal az augusztus 23-ára tervezett mérkőzés miatt, valamint a Schalkéval megegyeztek arról, hogy 2012-ben bepótolják Raúl visszatérését.
Tavaly a Real Madrid az uruguayi Penarollal csapott össze a kupa keretei közt a Santiago Bernabéu Stadionban, Ángel Di María és az azóta már a Tottenhamet erősítő Rafael van der Vaart góljával 2–0-ra nyert José Mourinho együttese.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése