Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 29., szerda

Cristiano Ronaldo a nagy meccseken betlizik - Guti


 Az egykori Real Madrid középpályás szerint a blancóknak nem szabad nyílt meccseket játszani a Barcelonával, mert akkor minimális az esélyük a győzelemre.

A Real Madridban 387 mérkőzést játszó José María Gutiérrez Hernández, azaz Guti az első szezonját töltötte szeretett klubjától távol. A Besiktas labdarúgója ugyanakkor most is a blancókkal kapcsolatban formált véleményt, méghozzá legnagyobb sztárjukról, Cristiano Ronaldoról.
„Cristiano egy remek játékos, aki sok mérkőzést el tud dönteni, de az igazán nagy meccseken nem tud meghatározó lenni, betlizik, ellentétben Messivel. A valóban nagy játékosok képesek csak a legnagyobb meccseken kitűnni.”
Az egykori válogatott futballista kitért a Real Madrid üzletpolitikájára is, ami szerinte nem túlságosan üdvözítő.
„Nem fordítunk figyelmet a fiatal játékosok kinevelésére, inkább sok pénzért játékosokat igazolunk. A legnagyobb szomorúság számomra, amikor azt látom, hogy csak Casillas madridi nevelés a csapatból. A Real Madridnak vannak lehetőségei, hogy elérje a Barcelona szintjét. Viszont ha nyílt meccset játszanak a katalánok ellen, akkor nagyon nehéz nyerniük."
Guti szerint, amennyiben José Mourinho előbb érkezett volna a Realhoz, talán ő is marad Madridban.
„Ha két évvel ezelőtt érkezett volna, minden máshogy történik. Vele sokkal jobban éreztem volna magam, mert ő képes minden játékosból a legjobbat kihozni.”
A középpályás szerint Neymar jó igazolás lenne, de nem biztos, hogy könnyen illeszkedne a madridi stílushoz.
„Szeretem Neymar játékát. Rendkívül tehetséges, sok évig játszhat Madridban. Amit nem tudok, hogy miképpen illeszkedne be a Realba.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése