Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 26., vasárnap

Dos Santos, Mata, Jeffren, Fabregas - Lehetséges átigazolások


 A Zaragoza élénken érdeklődik a Barcelona fiatalja iránt, a Valencia csatára egyelőre nem beszél a jövőjéről, Jeffren nem akar az Udinesebe menni, a katalán játékos sorsa pedig csapattársától függ, állítólag.

Javier Aguirre számára Jonathan Dos Dantos egy megbízható és kipróbált játékos, hiszen korábban még szövetségi kapitányként volt szerencséje látni a fiatalt, így tud róla mindent. Talán ez az oka annak, hogy szeretné őt, és ahogy a hírek szólnak, Dos Santosnak sincs ellenére a dolog, hiszen a Barca B helyett ezúttal a Primera Divisionban bizonyíthatna. Bár a Barcelona azt preferálná, hogy visszavásárlási opcióval távozzon a játékos, elképzelhető, hogy egy éves kölcsön lesz belőle.
Juan Mata az utóbbi napokban ismét a címlapokra került, miután Sánchez ügye lassan halad, de a játékos egyelőre csak arra koncentrál, hogy Dániában sikert érjen el az U-21-es válogatottal. "Tájékoztattak mindenről az emberek Spanyolországból, de egyelőre csak a döntőre gondolok, csak a Svájc elleni mérkőzés jár a fejemben. Nem tudom mi lesz utána, a nyár nagyon hosszú még. Ebben a percben az egyetlen ami érdekel, hogy megnyerjük az Európa-bajnokságot, és ha egy trófeával térünk vissza Spanyolországba, akkor nagyon boldog vakációm lesz." nyilatkozta Mata.
Jeffren Suárezt is emlegetik manapság, mint Sánchez valutáját, ám édesapja és ügynöke szerint kizárt, hogy Olaszországba menjen a fia. "Sokkal jobb ajánlataink vannak Spanyolországból és Angliából, mint az Udinétől" mondta Efren Suárez, majd hozzátette, "biztosan meg van az oka annak, hogy azt akarják az emberek, hogy írjon alá és menjen. De nem tervezi és ezért tesz nap mint nap." mondta a képviselő.
A 'The Guardian' híre szerint Cesc Fabregas távozása attól függ Samir Nasri végül is elmegy-e Manchesterbe vagy sem? A lap úgy tudja, Wenger szabad utat adna Fabregasnak, ha Nasri marad, ellenkező esetben nem engedni. Ehhez képest a sport.es már tudja, ki lesz a katalán középpályás utóda; a Vélez Sarsfieldben focizó Ricky Álvarezt szemelte ki magának a francia tréner, ám egyelőre konkrétum nincs az ügyben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése