Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 26., vasárnap

Sevilla: négymillió euróért vinnék a Barcelona brazil védőjét


A Barcelonából vagy a Rubin Kazanyból erősítene a spanyol élvonalbeli Sevilla labdarúgócsapata, a két kiszemelt a 24 éves Henrique Adriano Buss, illetve a 31 éves César González Navas.

A sevillai vezetők elsősorban a Real Madrid nevelésű Navast igazolnák le, de a 2009 óta a Rubin Kazanyban játszó védőért az oroszok irreális kivásárlási árat szabtak meg elsőre. A transfermarkt.de 6.5 millió euróra teszi a védő jelenlegi értékét.
Eközben került képbe a Barcelona évek óta kölcsönbe adott – egy idényt a német Leverkusenben, kettőt a Racing Santanderben lehúzó –, egyszeres brazil válogatott bekkje, Henrique.
A Sevilla idén kinevezett, 45 éves vezetőedzője, Marcelino García Toral szerint Henrique ideális választás lehet, minden további nélkül be tudna illeszkedni a csapat játékstílusába és szerkezetébe.
A brazil védőt még két évig köti élő szerződés a Barcelonához, kivásárlási ára reálisan nézve 4-5 millió euró közötti összeg lehet. A sport.es információi szerint a katalánok megelégednének az alsó határértékkel is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése