Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. június 23., csütörtök

Jeffren: Távozásra kényszerülök


 Jeffren Suárez helyzete egyre nehezebb a Barcelonánál, s immáron már ő is belátja azt, hogy a jövője más csapatnál van.

Jeffren ezekben a napokban arra koncentrál, hogy a spanyol korosztályos válogatott segítségére tudjon lenni a Fehéroroszország elleni Európa-bajnoki elődöntőben, amelyre holnap 18:00-kor kerül majd sor.
A játékos megpróbál minden spekulációt kizárni maga körül, így konkrétan arról sem nyilatkozott, hogy az Udinesenél folytatja-e a pályafutását. A venezuelai-spanyol támadó az újságíróknak elmondta, hogy továbbra is a Barcelonánál szeretne futballozni, de erre igazán csekélye van.
"Talán természetes az, hogy nem szeretnék távozni a Barcelonától. Már hét éve tagja vagyok ennek a klubnak, és az volt az álmom, hogy sikeres leszek náluk. Most úgy tűnik, hogy más helyen kell szerencsét próbálnom. Nagyon sajnálom, hogy a pályafutásom a végéhez ért a Barcelonánál. Profi futballistaként el kell fogadnom azt, hogy az én időm itt már lejárt."
A vezetőség minden bizonnyal hétfőn, az U21-es Európa Bajnokság után fog leülni személyesen tárgyalni Jeffrennel.
Mindeközben Jeffren édesapjával (aki egyben az ügynöke is neki) folyamatosan tartja telefonon a kapcsolatot Andoni Zubizarreta. Megpróbálnak egy olyan döntést meghozni közösen, amely jó lehet mind Jeffren, mind pedig a klub számára.
Jelen állás szerint a legnagyobb esély arra van, hogy Jeffrent belevonják csere alapként az Alexis Sánchez transzferbe. Amennyiben belevonják őt a transzferbe, abban az esetben az Udinesénél folytatja majd a pályafutását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése