Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. július 4., hétfő

Mascherano segítene visszajuttatni a Rivert az élvonalba


 A spanyol Barcelona argentin labdarúgója, Javier Mascherano arról nyilatkozott: szívesen segítene a Buenos Aires-i River Plate-nek visszajutnia az első osztályba. Apró szépséghiba: nem most, amikor pedig nemcsak képletesen szólva ég a ház...

"Vannak játékosok, akik megérzik, ha eljött az idő, és ez egy fantasztikus dolog" - formált véleményt a nevelőegyesülethez való visszatéréssel kapcsolatban a korábbi River-játékos. A védekező középpályás a hazájában kizárólag a River Plate-ben futballozott felnőtt szinten. Igaz, nem mostanában, hanem még 2003 és 2005 között. Mélyen a szívébe zárta a klubot, ennek ellenére 27 évesen még nem gondolja úgy, hogy az ő ideje most jött volna el.
"Az én időm viszont még nem jött el. Nem fejeztem be az európai karrieremet, sok dolog vár rám."
"Mostantól egy dolog foglalkoztat bennünket, mielőbb visszakerülni az élvonalba - mondta a River Plate-ből játékosként kedden visszavonuló, majd vezetőedzőként visszatérő Matías Almeyda.
- Csak azért tekintünk vissza, hogy a hibáinkat kijavítsuk, és nem azért, hogy felelősöket keressünk, mert most egységeseknek kell lennünk."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése