Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. július 4., hétfő

Forlán lehet a kulcs a Tottenham bajnoki címéhez


 Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur mestere szeretné leigazolni az Atletico Madrid veterán gólgyárosát, Diego Forlánt.

A Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának edzője, Harry Redknapp szívesen látná csapatában az uruguayi válogatott és az Atletico Madrid csatárát, Diego Forlánt.

A londoni Evening Standard szerint Redknapp már tavaly nyáron szerette volna szerződtetni a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon is fantasztikusan teljesítő 32 éves támadót.
- Diego Forlán egy kiválló labdarúgó, ha nála van a labda szinte lehetetlen megállítani. Ha sikerülne leigazolnunk pár évig biztos, hogy megszünnének a csatárgondok a White Hart Lanen - nyilatkozta a Spurs trénere.
A londoni csapat tervei között szerepel, hogy idén nyáron megerősíti támadósorát és mivel edzőjük szerint Forlan új színt tudna vinni a Tottenham játékába elég valószínű lehet, hogy pont az uruguayi lesz az új kiszemelt.
Az Atletico Madrid kész elengedni a 181 cm magas támadót, de csak akkor, ha megfelelő árat kínálnak érte.
Forlán 2007-ben érkezett a spanyol együtteshez ahol 102 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és ezeken összesen 66 gólt szerzett.
A tehetséges támadó profi karrierje során játszott az argentin Indepedinte, az angol Manchester United és a szintén spanyol Villarreal csapatában is. Pályafutása alatt több, mint 150 bajnoki gólt szerzett,
továbbá az uruguayi nemzeti csapatban 69 mérkőzésen, huszonkilencszer vette be az ellenfél hálóját.
A támadó világbajnokság után felvetette, hogy pár év múlva vissza vonul, de addig élvezni akarja a labdarúgás adta örömöket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése