Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. július 4., hétfő

Sánchez szinte már gránátvörös-kékben...

http://data.sporthirado.hu/98/99/07/0_5.jpg
 A Barcelona és az Udinese tulajdonképpen megegyezett Alexis Sánchez átigazolásának ügyében, csupán a vételár kifizetésének feltételeiben akad némi nézeteltérés a felek között. Időközben a Manchester City jelezte: kiszáll a chilei játékosért zajló versenyfutásból, miután Sánchez közölte, Katalóniában szeretné folytatni a pályafutását.

 A Barcelona hajlandó megadni az Udinese által kért 40 millió eurót Alexis Sanchezért, a felek azonban egyelőre nem csaptak egymás tenyerébe, miután a vételár kifizetésének módjában nem teljes az összhang.

Arról van szó, hogy a Barca 27 milliót azonnal átutalna Olaszországba, a fennmaradó 13 millió kipengetését ugyanakkor a feltételekhez, a chilei játékos szerepléséhez, eredményességéhez kötné.

Az Udinese a fejét csóválva közölte, szeretné egyben megkapni a 40 milliót. Gino Pozzo, az olasz klub tulajdonosának, Giampaolo Pozzónak fia a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint jelenleg éppen erről egyeztet Josep Maria Bartomeúval, a katalánok alelnökével.

Időközben a Manchester City menedzsere, Roberto Mancini közölte, érzése szerint klubja "jó ajánlatot tett", de kiszáll a Sanchezért zajló versenyfutásból, miután maga a főszereplő nem csinál titkot abból: Barcelonában szeretné folytatni a pályafutását.

A chilei futball ikonja, a Real Madriban és az Interben is megfordult Ivan Zamorano szerint a 22 éves, jelenleg az argentínai Copa Américán szereplő Sánchez számára Barcelona az ideális hely...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése