Partnerek

Partnerek:

http://noob.hu/2011/06/17/anigif_0.gif
Bannereim:
http://noob.hu/2011/06/13/bba.png http://i52.tinypic.com/jjur95.gif
Yuste@Hotmail.Hu





2011. július 5., kedd

Real Madrid: Mourinho el akarja venni Casillastól a kapitányi karszalagot

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjppurLnl2VmHft3hmNh61w2WNFyW5ITCe6P5m3PT9ABOaFWdszvoHJRTdVj2lzjSgK6_h-NW6_EecR4IBQzm9tIC7yi1G7iq-tAnRT-RZ3Nx2ZZ4Xsffp-QR1vKSQI4ubDTNAYGySDquc/s1600/GALA-FIFA-BALON-DE-ORO_MOURINHO-CRISTIANO-CASILLAS_2AM1897.jpg
 José Mourinho, a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője arra készül, hogy elvegye a kapitányi karszalagot az együttes kapusától, a 121-szeres válogatott Iker Casillastól.


A tréner azzal érvel, hogy jobban szeretne olyan csapatkapitányt a pályán látni, aki mezőnyben játszik, nem pedig a gólvonalon helyezkedik el alaphelyzetben. Az edző szerint együttese a szezonban többször volt olyan helyzetben, amikor a játékvezetőnél protestálni kellett volna, de ezt a kapuból nem lehet megtenni, illetve a kapitányi karszalag hiányában erre mezőnyjátékosoknak nincs nagyon jogosítványa. Illetve sárga lapos figyelmeztetés terhe mellett... A kispadon ülő, vagy éppen az előtt álló és izguló Mourinho emiatt néha tehetetlenséget érzett a pályán lévők játékosok között.
A portugál szakember tudja, hogy döntése vitát generál majd az öltözőben, viszont Casillas hierarchiában elfoglalt magas pozícióját ez a váltás nem veszélyezteti. Egyebek mellett a kapus marad a keret első számú képviselője a klubvezetőkkel történő esetleges megbeszéléseken, például a prémiumokkal kapcsolatban.
Mourinhónál John Terry (Chelsea) és Javier Zanetti (Internazionale) személyében korábban védők élvezték a tréner bizalmát.
A Real Madridban Sergio Ramos, Xabi Alonso, esetleg Cristiano Ronaldo elég érett a nemes feladatra. A marca.com szavazói a spanyol válogatott tagjaként vb-t és Eb-t nyert Xabi Alonsót tartják mind közül a legalkalmasabbnak, a szavazatok 75 százalékát gyűjtötte be – már több, mint negyven ezren szavaztak –, a védőre 15 százalék, a portugál aranylabdásra 10 százalék szavazott csupán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése